Естетично студио с техника от най-ново поколение отвори врати в Бургас. Ако имате проблеми с целулита и досадните паласки, AG Style е мястото, където ще откриете трайно решение на проблемите си. „Знам, че борбата с килограмите е трудна, но новите технологии ни дават неподозирани възможности, за да се справим с неприятните за всички жени мазнини”, казва собственичката Анна Господинова.

Тя е успяла да събере на едно място в студиото си техника, която помага на дамите, които искат да изглеждат перфектно, но трудно успяват само с фитнес и диети.

Тук е единствената в Бургас апаратура, с която се извършва криолиполиза. Процедурата е алтернатива на липосукцията. Чрез нея мастните клетки се замразяват до -10 градуса, самата интервенция е безболезнена, а най-голямото й предимство е, че не съществува опасност от йо-йо ефект.

Новото студио отвори врати на ул. „Гладстон“ 64. Импровизиран старт на новото любимо място на бургазлийки беше даден с изискано парти. На него присъстваха представителки на арт средите и бизнеса и много бургазлийки, които държат на добрия си външен вид.