Наближава 8 март – празник на жената или ден на майката, в различните части на света се празнува по различен начин, но е факт, че е част от културата на много страни.

За първи път денят на жената се отбелязва в САЩ, в началото на 20 век, а през 1977 г. е и официално обявен от Организацията на обединените нации за международен празник.

Това е ден, отбелязващ постиженията на жените, без оглед на разделения, независимо дали са национални, етнически, езикови, културни, икономически или политически.

В България той често е оспорван, отричан, обявяван за комунистически, но нека не забравяме, че днес модерната жена дължи много  от съвременната си независимост и равенство на всички онези демонстрации и митинги на работещите жени през миналия век.

Скъпи господа, не пропускайте да честитите 8-ми март на своите майки, сестри, любими жени, приятелки и колежки!

Скъпи дами, не пропускайте да се поглезите, както и да се повеселите с приятелки за празника!

Екипът на Гранд Хотел и СПА Приморец ще Ви помогне в избора със своите предложения:

*Let’s Get Prim вечер в класически ресторант Приморец с ди джей парти и кулинарните изкушения  на шеф Красимир Петров и неговия екип. Куверт за вечерта: 45 лв. Телефон за резервации: 056 / 8 12345

*Специални пакети с нощувка и ползване на СПА зона – в луксозна петзвездна обстановка, на крачка от брега на морето

* СПА и уелнес терапиите са ефективно противодействие на стреса и залог за по-добро здраве, самочувствие и радост от живота.

В Бургас ще ги откриете в СПА център 6th Sense. Изберете подаръчен ваучер за процедури по избор от СПА център 6th SENSE и SENSE BEAUTY SALON. За специални празнични предложения и закупуване на ваучер телефон за контакт: 056 / 910 913