Абитуриентският бал на бургазлийката Византия Стаматова започна още от днес. Gramofona.com прекара 120 минути в салона за красота Beauty zone Art Zen, за да заснеме пълната промяна на бургазлийката. Византия е една от победителките в модния проект на Gramofona.com-Street Fashion of Burgas и си тръгна от прекрасния салон с официална прическа и цветен грим.

Два часа Византия бе в ръцете на фризьора Надежда Иванова и маникюриста Диана Узунова. Дългите коси на Византия бяха прибрани в модерен кок, изключително актуален през последните месеци.

Сенките, които Диана Узунова нанесе върху очите на Византия бяха по-ярки. Комбинацията между зелен и тюркоазен цвят бе съобразена с кафявите очи на Византия. Диана заложи на цветния грим, защото той ще е актуален за лято 2016.

Византия Стаматова завърши професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“. Бургазлийката няма търпение да облече красивата си рокля, заради която специално пътува до Асеновград. За какво мечтае момичето с име на цяла империя, очаквайте само в Gramofona.com.