Не е нужно да четете лекции или да следите модните канали, за да сте на гребена на вълната. Достатъчен е един поглед по улиците на Ню Йорк.
 
Жителите на мегаполиса са толкова уникални, че няма начин да не се вдъхновите от визията им. И понеже Ню Йорк е достатъчно далеч, сайтът AdMe.Ru събра 10-те основни правила, които следва всяка нюйоркчанка.
 
Ако не знаете какво да облечете, облечете се в черно
 
 
Total Black е любимото съчетание на всяка нюйоркчанка. Черният цвят никога няма да излезе от мода, а на особена почит е късото черно кожено яке. Всяко момиче от Манхатън до Бруклин има такова в гардероба си.
 
Не е важна цената на дрехите, а начинът, по който ги съчетавате
 
 
Скъпа чанта от ексклузивна колекция в съчетание с не толкова скъпи дрехи от близкия МОЛ. Защо път не? Важното е да знаете как да комбинирате дрехите и аксесоарите си, а не колко струват те и от къде са купени.
 
Чантата 
 
 
Именно чантата трябва да е главната ви инвестиция, убедени са нюйоркчанки. Чантата показва вашия стил и индивидуалност. Цената тук отново няма значение.
 
Слънчеви очила по всяко време
 
 
През деня, през нощта, в слънце или дъжд - това е без значение. Слънчевите очила имат едно единствено предназначение и то е да направят външния ви вид съвършен. Това е.
 
Ако имате съмнения - трябва ви ярък детайл
 
 
Много е просто. Към черния си тоалет добавете шапка, чанта или обувки в ярък цвят и със сигурност всички ще ви забележат.
 
Смесвайте стиловете
 
 
Съчетавайте несъчетаеми неща. Сложете широка тениска в стил "сега ставам от леглото" и дизайнерски обувки на висок ток. Или пък кецове към нежна дантелена рокля.
 
Бъдете винтидж
 
 
Добавете в гардероба си ретро аксесоари, обемни вещи или кубинки. Това придава доза небрежност и бохемски стил. В Ню Йорк дори си имат дума за това винтидж излъчване, казват му downtown.
 
Играйте с пропорциите
 
 
Експериментирайте с дължината,пропорциите и размера. Няма да съжалявате.
 
Грим и прическа - по-малко е по-добре
 
 
Няма нужда да излизате с кошер на главата си и вечерен грим през деня. Сложете ярко червило на чисто лице, хванете косата си в небрежна опака и смело излезте.
 
Самоувереност
 
 
Това е може би най-важният урок, който трябва да научите от нюйоркчанки. Те не крият това, което ги прави уникални, а го излагат на подаз. Неуправляеми къдрици? -Разпуснете косата си. Висока сте 2 метра? - Излезте на токчета. Харесвате леопардови палта или прилепнали гащеризони? - Ами облечете ги. 
 
Източник и снимки: AdMe.Ru