НЧ „Просвета 1888” обявява февруари за месец на Театър „Българска армия“. Жители и гости на Поморие ще имат възможността да се насладят на една великолепна комедия, която препълва театралните салони вече 15 години, а именно:

„Колко е важно да бъдеш сериозен” на 17.02.2016 г. /сряда/ от 19.00 часа, на сцената на НЧ „Просвета 1888“.

Оскар Уайлд обичал да повтаря: “Изкуството е единственото сериозно нещо на този свят, а творецът – единственият човек, който никога не е сериозен”. “Колко е важно да бъдеш сериозен” е най-виртуозно забавната комедия на Уайлд. Сюжетът на пиесата се завърта около сърдечните вълнения на две млади аристократични двойки. В преследване на любовта си, те преминават през низ от комични недоразумения и абсурдни препятствия.

Всички участници в тази игра са остроумни, духовити, преизпълнени с ведро желание за живот и щастие. А представлението ще ви достави удоволствие като на чаша шампанско -опияняващо и игриво.

В ролите: Владислав Виолинов, Веселин Ранков, Александър Дойнов, Анастасия Ингилизова, Антоанета Добрева-Нети, Тигран Торосян, Мимоза Базова, Пламена Гетова, Георги Къркеланов

Билети се продават на касата на НЧ „Просвета 1888“.