Вечер на царевската песен “Джурджуна 2020‘‘ организира за четвърта поредна година Община Царево. Кметът на администрацията инж. Георги Лапчев официално откри фестивала и поздрави всички гости и жители на града, които бяха се събрали на морската сцена, за да се веселят. Водещ на вечерта бе очарователната Таня Чернева, съобщиха от пресцентъра на морската община. 

На сцената имаше китара и запазено празно място и за онези, верните приятели, които участват на всяко събиране вече само със светлия спомен за себе си – Илия Евтимов- Лорда, Рашо Чернаев, Тодор Чернаев, Славчо Коменданта, Цонко, Динко Кинтажа, Данчо Щерев, Драган Томов, Митко Петков- спътник, Петко Щерев, Груд Щерев, Никола Шопов, Коко Високов и много други…

На единствената сцена, която е в морето по Южното Черноморие, на 11 септември изпълненията на Вокална група "Корал“ , Хачо, Тони Илиев и Соня Илиева, Тереза Недялкова, Александър Колев- Арапя, Гунди и приятели, и Цветан Овалов радваха всички присъстващи. Около сцената аплодисментите не спираха, изправяха хората на крака и танците се вихриха до малките часове на нощта.

Какво беше „Джурджуна“ 2020 ли? Нищо повече от доказателство, че музиката и песните на Царево са сътворени с любов. А тя освен че поражда още любов, е вечна.