Теди Русева Tiara се похвали с премиерата на новата си песен „Може би“, която феновете ще чуят днес за първи път.

Теди е родом от Бургас, по образование е актриса и е позната като асистентка на илюзиониста Зайн. От 2020 година прави авторска музика, като именно тогава – на 20 април 2020 се раждат текстът и мелодията на „Може би“.

Проектът „Може би“ е осъществен с подкрепата на Фонд „Култура“ по програма „Творчески стипендии“, продуцент и автор на текста отново е Теди, но поверява композирането и аранжимента на Мартин Стоянов – Martist, а на китарата е друго познато на бургазлии лице – Жеко Жеков.

На 29 март Теди изпълни песента предпремиерно на концерта си в столичния Fuzzy bar. На 23 април предстои песента да чуят на живо и младежи, лишени от родителски грижи.

Това ще е последната, закриваща вечер на проекта на фондация „Подарете книга“ „Училище за работа“, учещ децата на трудови и социални навици.

Ето и какво казва Теди за инициативата:

„От септември съм доброволец в дом за деца, който посещаваме с фондацията, с децата се сприятелихме много бързо и за мен е огромна радост, че ме поканиха да направя малък концерт именно пред тях.

В една ограничена среда, в която живеят те, е много важно да им се показва изкуството, да се стимулират мечтите им, защото сред тях също има хора, които искат да се занимават с музика, рисуване.

Изненадаха ме като си бяха изтеглили моя песен и на поредното ми посещение я пуснаха. Много съм щастлива, че имам шанса да им покажа нова българска музика в стил, различен от този, на който са свикнали.“