Тази събота сцената на Летния театър ще се превърне в арена за виртуозен двубой. Андреас Керн и Пол Цибис ще свирят пред бургаската публика, но те ще изнесат не един пиано концерт, а ще се съревновават за одобрението на слушателите.

PIANO BATTLE е изключително атрактивно и невероятно изживяване за любителите на стойностната музика. Андреас и Пол са приятели в живота, но на сцената са истински конкуренти. Шоуто им е абсолютен хит и вече е представяно на над 100 сцени по света, а Бургас е част от тяхното турне.

PIANO BATTLE ще бъдат в Летен театър, Бургас на 14 юли 2018 г. Билети за спектакъла могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и на касата на НХК и Лятната каса „Часовника“ в градинката до хотел България.

Информационен сайт Gramofona.com е медиен партньор на уникалното събитие. Петима от нашите читатели ще имат възможност да се насладят на изпълнението на двамата виртуози.

Това са хората, които първи успяха да отговорят на въпроса от нашата анкета. Честито на Мария Христова, Павлина Попова, Анита Борисова, Милена Василева и Снежана Русева.