Спектакълът на талантливата бургазлийка Мария Маркова „От табора до небето” препълни Летния театър в Морската градина на Бургас. Историята за горещи страсти и изпепеляваща любов, разказана в най-новия танцов спектакъл на „Частен театър Маркова“, предизвика възхищение и бурни аплодисменти сред многобройната публиката.

Гости на впечатляващото събитие бяха световноизвестната звезда на руския джаз и шансон Виктория Пиер Мари и солистът на ансамбъл „Александрова” Павел Сладков.

Двамата пристигнаха от Москва специално за събитието. Артистичното представление подкрепи и кандидатът за кмет на Бургас и общински съветник от ДБГ Живко Табаков. В продължение на час зрителите имаха възможността да се насладят на една драматична история, показана по нестандартен начин.

Класическите произведения бяха съчетани умело с руски цигански романси. Костюмите на изпълнителите бяха толкова цветни и пъстри, колкото е необятна и шарена любовта между двама души.

">

Режисьорът и хореограф на „От табора до небето“ Мария Маркова вече имаше своя дебют в Бургас със спектакъла „Приказни сезони“, който също пожъна голям успех.

Генерални спонсори на спектакъла са “AB” Solution Security Group и “BAUMIX” - Арматурни заготовки.