Броени дни преди да отпътуват за турнето си в Канада, успешните музиканти от „Déjà vu” ще представят първия си самостоятелен албум „Път към върха". Събитието ще се състои на 1 май /сряда/ от 17:30 часа на откритата сцена в Експозиционен център „Флора“.

Мирослав Станчев, Драно Бошнаков и Бранимир Недков от вокалното трио са подготвили незабравима вечер за бургаската публика.

Албумът „Път към върха” включва 15 песни. Осем от тях са български популярни песни с нови вокални аранжименти, седем са кавъри на световни поп и рок хитове. Талантливите момчета ще изпълнят песни на композиторите Тончо Русев, Зорница Попова, Светослав Лобошки, както и свои авторски песни на Мирослав Станчев.

Текстовете на песните са на Евтим Милошев, Костадин Филипов, Яна Вълчева и Георги Начев. Аранжиментите са на Руслан Карагьозов, Алекс Нушев и Свеовслав Лобошки.

Песните от концертната промоция на албума „Път към върха Déjà vu ще изпълнят на български, английски, италиански и испански език.

Първият самостоятелен албум на талантливите момчета се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас и ще е част от съпътстващата програма на Националната изложба на цветя „Флора Бургас 2024“

1. IlMondo - cover

2. "Нещо невероятно"

3. "Buleria“

4. "Всичко е музика"

5. "Смесени сигнали"

6. RiseLike a Phoenix

7. "Обич за обич"

8. I m StillStanding

9. "Този вид любов"

10. Saraperchetiamo

11. YouRiseMe Up

12. "Лале ли си, зюмбюл ли си"

13. GrandeAmore

14. "Любовта не е игра"

15. "Път към върха"

 

На 10 май вокално трио Dejavu заминава за 20-дневно турне в Канада. To включва осемте най-големи града в северната страна – Торонто, Монреал, Отава, Ванкувър, Калгари, Квебек, Ниагара, Киченър. Инициативата е по покана на българската общност там и се подготвя от началото на тази година.