Предизборната кампания на партия „Възраждане“ в национален мащаб върви изключително успешно. Това коментира в Бургас председателят на политическата сила Костадин Костадинов.

„Може и парадоксално да звучи, но нас ни притеснява това, че при другите партии кампаниите отсъстват. Това е много сериозен симптом, защото показва, че всички останали политически партии ще се борят за ниска избирателна активност, а нашата цел е тя да бъде висока“, обясни на пресконференция в морския град Костадинов.

По думите му е крайно време България да претърпи решителен преврат на 9 юни. Според Костадинов трябва да се мисли преди всичко за българския интерес.

Лидерът на Възраждане бе категоричен, че е време в страната ни да има българско, а не евроантлантическо правителство.

Костадинов коментира още повишаването на резултатите на партията през последните избори и на какво се дължат те: „Ако искаш успех, винаги казвай това, което мислиш и винаги прави това, което казваш“, обяви още Костадин Костадинов.

Прогнозата му за европейските избори е от партия „Възраждане“ да влязат 4-ма евродепутата. „Те няма да са високоплатени екскурзианти или политически пенсионери. Целта ни е да изпратим достойни българи, които да защитават българския интерес“, обобщи Костадинов.

На пресконференцията с него бяха кандидатите за народни представители от Бургаски регион Борис Аладжов и Звезделина Каравелова и кандидатът за евродепутат Мариян Иванов.

Партия "Възраждане" е с № 12 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!