ПП „Български възход“ издигна за кмет на община Средец инж. Гошо Атанасов, а в представянето му от бургаската структура на партията обявиха, че има редица качества, сред тях, че е от хората, които искат да свършат работа.

Кандидатът за кмет на Бургас и областен координатор на ПП „Български възход“ Стоян Грозев коментира подкрепата си за инж. Гошо Атанасов така: „Човек с активна гражданска позиция, който води постоянна кампания, постоянно е на терен. Той е от хората, които искат да свършат работа“.

Според него е от значение и опитът, който инж. Гошо Атанасов има. Електро проектант с 30-годишен стаж в енергетиката. Член е на „Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране“ /КИИП/.  Стотици проекти на година минават през ръцете му, познава в детайли ЗУТ /Закон за устройство на територията/, от който зависи всяко едно строителство или ремонт.

Стоян Грозев от ПП „Български възход“ коментира още, че е важен и политическият опит, който има инж. Атанасов.

„Бил е общински съветник в ОБС-Средец, мандат 2015-2019 година. Познава начина на работа на местната администрация и може да го промени“, категоричен е областният координатор на ПП „Български възход“.