Представяме ви екипа на „Да върнем Средец и селата на хората“

и кандидата за кмет на Местни избори 2023г. за Община Средец – инж. Гошо Атанасов,

подкрепен от ПП „Български възход“

 

Инж. Гошо Атанасов, който не може без Средец, електроенергетиката, политиката и футбола, е роден и израснал в Средец. Винаги се е интересувал от мястото, откъдето са корените му и милее много за града и населените места наоколо. Помни добре колко развит е бил Средец и иска отново да го види такъв. Затова се впуска в кандидат-кметската надпревара наесен.

„Запомних много и от двамата ми дядовци. Те ме научиха на най-важните ценности - труд, постоянство и честност. До днес следвам стриктно и последователно техните стъпки и се стремя да надграждам.“

Инж. Гошо Атанасов завършва средно образование в Средец в паралелка за електро машини и апарати. Приет е студент във Варна в Техническия университет. Завършва бакалавърска специалност "Електроенергетика и електрообзавеждане" и магистърска „Електроенергетика“. Има над 30 години в сферата на енергетиката. Членува в Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране в София, което му дава възможността да се занимава и с проектиране.

„Във всяка една къща поддържахме тока, който свети в Средец и цялата Община. В момента се занимавам с проектиране на нови електро съоръжения и присъединяване на къщи, трафопостове, административни сгради, предприятия, заводи.“

Атанасов е щастлив съпруг и баща на две деца. Синът му е геодезист, а дъщеря му учи „Право“. Съпругата му работи в сферата на образованието. Заобиколен не само от прекрасно семейство и близки, но и от верни приятели. С тях Гошо разнообразява натоварените работни дни с един от най-популярните спортове – футбол.

„Емоциите и играта на терена ми доставят удоволствие. Така се разтоварвам най-добре. Харесвам много и волейбол. Занимавам се много сериозно и с политика“ разказва кандидатът за кмет на Средец.

Въпреки че живее в Бургас, Атанасов посещава поне три пъти седмично майка си, брат си и другарите си, които живеят в Средец. В разговора ни той отново споделя колко му е приятно да се завръща в бащиния кът.

„Израснахме в много хубави години и свързвам детството си само с топли спомени. Средец цял живот ме е теглил и това никога няма да ми омръзне.“

 

„Да върнем Средец и селата на хората!“