Готови сме за изборите, щабът ни работи и чакаме официалния старт на кампанията. Това коментира пред Gramofona.com областният председател на ГЕРБ Иван Алексиев. Той е категоричен, че местната структура отново ще води позитивна кампания, но няма да спести грешките на опонентите си.

„От две години ГЕРБ не е в управлението, а всичко, което се случва е на гърба на ГЕРБ. За това и този път ще посочваме грешките, защото хората трябва да знаят кой мисли за държавата“, допълни Алексиев и уточни, че кандидат-депутатите и структурата като цяло имат ясна визия за развитието на региона и ще представят своите идеи пред избирателите.

„Ние не сме крали чужди идеи. Напротив, наши идеи бяха изчегъртани и преоблечени в нови дрехи, за да кажат – това е нова идея и всичко това се направи, за да понесе щети ГЕРБ.“ Алексиев посочи, че и всички обвинения в корупция са останали недоказани.

Кандидат-депутатската листа за Бургас все още не е обявена официално, но и този път от партията ще заложат на много местни лица и на млади хора.