Скъпи приятели и жители на община Средец, ако трябва да направя оценка на изборите от миналата седмица, може би това са най-опорочените избори. Изключително много невалидни бюлетини, което означава, че има нещо сбъркано в сиситемата. Няма как 30% или 40% от гласоподавателите да не знаят как да отбележат предпочитания номер в изборната бюлетина. Удобно е да се говори за необразованост, незнание или безхаберие, но за мен това е обида към всички нас. Вероятно скандалът с машините ден преди изборите също повлия много на активността на избирателите и ги отказа да гласуват.

Аз се опитах през изминалите месеци да се срещна и да поговоря с всеки един от жителите на община Средец. Обиколих почти всички села, изслушах болките, страданията, желанията и мечтите ви за промяна на живота в общината. Не ме припознахте като ваш кмет, но съм учуден защо не излязохте до урните за гласуване?

Благодаря и на моя екип, всеки един от листата с кандидати за общински съветници заслужава доверие! Всеки един е специалист в различни области, включих млади хора, живяли и учили във Финландия и Япония, които искат да предадат опита си и да принесат най-доброто от развитите световни икономики. Благодаря на тези, които оцениха качествата на кандидатите ни за общински съветници! Благодаря на тези, които успяхме да събудим от апатията, от дълбокия сън, че всичко предварително е решено и от нас нищо не зависи. Напротив, от нас зависи! Само от нас зависи!

Промяната в Средец е започнала, сега е моментът да покажем, че имаме силата и волята тя да стане факт!
Човекът, който може да промени града ни и селата ни се казва Иван Кичев.
Една голяма част от вас го припознаха за кмет, сега призовавам и другите да го подкрепят!
Може вижданията ми за управление на общината с Иван Кичев да се разминават, но това е човекът, с когото можем да направим промяната.


Гласувайте за Иван Кичев за кмет на община Средец с номер 51