ДПС регистрира листата си с кандидат-депутати от Бургаски регион за предстоящия парламентарен вот. Водач отново е Севим Али.

„Благодаря първо на всички общински структури, на областната структура и на централното ръководство, които ни гласуваха доверие. Листата ни е пълна и всеки един в нея достойно би представлявал интересите на регион Бургас в 49 парламент. Всеки един е авторитет и специалист в своята сфера и има одобрението на своите съграждани“, коментира Али.

Целта на него и колегите му е Движенето за права и свободи да получи три пълни мандата и остатък за четвърти. „Убедени сме, че ще го постигнем. ДПС в Бургаски регион никога не сме били толкова силни и толкова обединени“, заяви Севим Али.

И в тази кампания кандидат-депутатите а ДПС ще се стремят да достигнат до всеки един гражданин, а не само до избирателите на партията.

„Основната разлика между нас и другите партии е, че ние познаваме всеки един наш избирател поименно. Но ние, също така, познаваме и всеки един от проблемите на всяко едно населено място и предлагаме адекватно решение на тези проблеми“, категоричен е водачът на бургаската листа на ДПС. Според него е много важно 49-ия парламент да излъчи правителство, защото страната ни се нуждае от работещ кабинет и работещ парламент, които да решават проблемите на хората.

„От ДПС казваме, че трябва да има диалог между партиите. През 48-ия парламент, този диалог се възстанови. Ние казваме, че трябва да положим усилия още през предизборната кампания, а не да чертаем разделителни линии и след изборите да не можем да седнем на една маса, за да говорим за приоритетите на българските граждани.“

Ето и пълната листа на ДПС за Бургаски многомандатен район:

Севим Али

Ешереф Ешереф

Фатме Рамадан

Ружди Хаджен

Бейхан Мустафа

Хасан Хасан

Александър Делчев

Елван Атилла

Хава Осман

Кадир Ахмед

Мехмед Хамид

Хюсеин Халил

Сезгин Кадил

Бехчет Емурлов

Севди Емин

Юмер Ибрам

Сезер Шабан

Мехмед Хюсеин

Ибрям Ибрям

Васил Малчев

Айше Тахирова

Вергин Терзиев

Илкин Тащан

Паолиана Маринова

Шерафет Мехмед

Христо Ангелов

Юзджан Юмер

Ахмед Мехмед