„Български възход” откри кампанията си в Бургас, като от партията не случайно избраха това да се случи в Международния ден на жената.

„Избрахме 8 март, за да поздравим българските жени, тъй като благодарение на тях са се раждали и се раждат българи и ще я пребъде българската нация. Поздравявам всички български жени, които гледат семейства, деца, съпрузи и в същото време имат съществен принос към българската икономика. Българската жена стои в основата на основната българска добродетел – семейството“, коментира водачът на листата арх. Виолета Комитова.

Тя сподели, че е доволна, защото е обградена от хора, които споделят ценностите на „Български възход”. „А те са род, семейство, родина, език, култура, история, консервативни ценности. Благодарение на тях е имало, има и ще има българска нация”, допълни Комитова.

Бургаските кандидати за народни представители от „Български възход” са категорични, че ще водят ползотворна кампания, в която ще обясняват какво те ще свършат, а няма да говорят какво не са свършили другите партии.

„Ще водим конструктивна кампания, без лъжи и фалшиви надежди. За нас е важно не как да излъжем избирателите. За нас е важно да направим реални неща, които ще помогнат на България да се превърне в едно по-добро място за живеене”, допълни още арх. Комитова.

Тя се обърна към всички млади хора, които са избрали да останат да живеят в България и да създадат семейства тук, както и към всички, които са патриоти. „Те са нашата таргет група, те са нашата ценност, която крепи българската нация. Обръщам се към тях да се вгледат в ценностите на „Български възход”. Обръщам се и към останалите – гласувайте, защото това е основна ценност на демокрацията и основният път, по който българският народ може да има повече представителност в парламента”, обясни Виолета Комитова.

За по-висока избирателна активност призова и вторият в листата – Стоян Грозев. „Ще бъдем по-активни спрямо хората и ще ги призоваваме да гласуват. Знаем, че сред тях има голяма апатия и разочарование.”

Грозев призна, че в последните години сме свидетели на една деградация на семейните отношения и навлизане на чужди влияния. „Правилната бюлетина за запазването на традиционните ценности е №15”, напомни Стоян Грозев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!