При стабилно нарастваща подкрепа (по данни от проучванията на водещите социологически агенции) за “Демократична България”, лидерите на обединението във всички райони на страната изминаха хиляди километри за срещи лице в лице с хората в цяла България и нашите съграждани извън граница.

“Срещаме хората и проблемите им лице в лице, без грандиозни сцени и концерти и с твърда позиция, че начинът за комуникация с тях не е през телевизора. Наричаме нещата с истинските им имена, защото е време българите да получат управление със смелост, отговорност, последователност и здрав разум.”

Повече от 84 хиляди километра, близо 320 налесени места, от които половината са села или малки градчета и над 1800 срещи с граждани посетиха кандидатите на “Демократична България” в рамките на четвъртата за година и половина предизборна кампания, съобщават от пресцентъра на партията.

Лидерът на “Да, България” Христо Иванов беше категоричен при една от срещите си в последната седмица от кампанията: “Хората очакват конкретни резултати за своя живот, а не поредния популистки търг за обещаване на по-високи заплати.

Начините доходите да се качат трайно и устойчиво, са инвестиции и добри работни места. “Демократична България” е показала, че може да вкара здрав разум в политическия живот, че може да бъде посредник в името на големите национални цели.”

“На тези избори се решава съдбата на България. Много е важно хората да излязат да гласуват, защото ако останем вкъщи, можем да останем в същата безизходица. Излезте и гласувайте!”

Демократична България е с номер 25 в бюлетината!

Парламентарни избори 2022 г. Купуването и продаването на гласове е престъпление!