На България са ѝ нужни родолюбци и патриоти в парламента. Хора, които обединяват, а не разделят. С тези думи Обединените патриоти откриха предизборната си кампания в Бургас. По традиция това се случи в храма „Св. Георги Победоносец“ в кв. Победа, който е изграден с дарения на партия НФСБ, телевизия СКАТ и водачът на листата за Бургас Валери Симеонов.

Патриотите са убедени, че ще продължат и с опитите си да обединят всички патриотични сили в страната. „Цялата ни кампания ще мине в тази насока. Ще продължим процеса на обединение и след тези избори“, коментира вторият в листата на Обединените патриоти Християн Митев.

Според него ситуацията в страната в момента поставя политическите партии пред изпитанието да търсят и предлагат краткосрочни решения за спешно спасение на България, вместо да говорят за дългосрочни политики.

„В този смисъл стигаме до извода, че наименованието на нашата партия – „Национален фронт за спасение на България“ отново става доста адекватно. Очевидно България трябва да бъде спасявана в този момент.“ Християн Митев е убеден, че 47-то Народно събрание ще успее да излъчи правителство.

„Има такава възможност, но не защото отделните партии искат да съставят коалиции, а защото ще бъдат принудени от обстоятелствата. Иначе рискуват да се сблъскат с народната любов през зимата“, категоричен е Митев.

Той и колегите му от бургаската листа са категорични, че отново ще успеят да спечелят доверието на избирателите. „Наясно сме, че в политиката има различни периоди. Едни настроения и идеологии се заменят с други, има възходи и падения. Наясно сме с това и сме убедени, че в българското политическо пространство има място за родолюбиви патриотични сили. Със сигурност нашето време ще дойде“, категоричен е Християн Митев.

„Ние ще правим каквото трябва, а да става каквото ще“, обобщи земеделецът и кандидат за народен представител Иван Кузманов.