Севим Али от Айтос е водачът

Движението за права и свободи в Бургас току-що регистрира листата си за парламентарните избори на 4 април. Освен водачът на листата, Севим Али, присъстваха кандидатите за народни представители Бейхан Мустафа, Сезгин Кадил, Фатме Рамадан, Ружди Хаджен и областният председател на партията Ахмед Сюлейман.

Пред журналисти Али посочи, че ДПС ще водят позитивна и градивна предизборна кампания. Амбицията на младите кандидат-депутати от Бургаска област е в новия Парламент да има поне трима души от тях.

„ДПС тръгваме силни и единни на изборите. Това ни дава самочувствие, че ще постигнем добър резултат на 4 април. Заложили сме на експертите. Зад мен са хора, които професионално са се доказали всеки в неговата си сфера. Листата е балансирана и имаме представители от всяка една община от областта”, обяви водачът на листата Севим Али.

Той допълни, че винаги и навсякъде младежката организация е авангардът и моторът на ДПС. „Тези избори са много важни са нас,  важни са за развитието на Бургаски регион. След 30 години преход е много важно България да поеме в своята посока на развитие”, допълни още Али.

Според областния председател на Движението за права и свободи Ахмед Сюлейман бургаската листа е изключително балансирана, стегната с подготвени кадри. „Тя е оценката на централното ръководство на партията. Много сме доволни, че точно тези лица са кандидатите на ДПС”, допълни още Сюлейман.


Ето и пълната бургаска листа

 1. Севим Али
 2. Ешереф Ешереф
 3. Фатме Рамадан
 4. Руджи Хаджен
 5. Бейхан Мустафа
 6. Хасан Хасан
 7. Александър Делчев
 8. Елван Атилла
 9. Хава Осман
 10. Кадир Ахмед
 11. Мехмед Хамид
 12. Хюсеин Халил
 13. Сезгин Кадил
 14. Бехчет Емурлов
 15. Севди Емин
 16. Айше Исуфова
 17. Юзджан Юмер
 18. Мехмед Хюсеин
 19. Ибрям Ибрям
 20. Васил Малчев
 21. Сание Белева
 22. Асен Михалев
 23. Неждет Хюсеин
 24. Джемиле Ахмед
 25. Мюмюн Халилов
 26. Ахмед Мехмед