Кандидатът за депутат от АБВ се срещна с бургазлии

Инфекционистът доц. Атанас Мангъров, който е кандидат за депутат от партия АБВ, се срещна днес с бургазлии. След кратка пресконференция пред журналисти, Мангъров поиска да излезе и да подиша чист въздух по улиците на морския град.

По обед присъствието му по бул. „Богороди“ предизвика истински фурор, видя репортер на Грамофона нюз.

Кандидатът за народен представител бе в компанията на колегите си от партията Антон Коджабашев, адвокат Георги Сталев, Мехмед Мустафа и Ирена Михайлова. Всички те се обединиха около мнението, че е крайно време за промяна на статуквото. „Очакваме много добър резултат на тези избори.

Макар кампанията да беше необичайна и трудна, успяхме да се срещнем с хората навсякъде в областта.  Гласувайте и се доверете на № 6 – „Алтернатива за Българско Възраждане”, посочиха кандидатите за депутати.

На всяка крачка бургазлии се спираха при доц. Мангъров и разговаряха по най-различни теми, основно свързани със здравеопазването в страната.

Поискаха му мнението за мерките, ваксините и това какво трябва да се промени, за да се запази здравната система силна.

„Тези мерки са пагубни. Виждате го ясно тук. За миналата година цялата туристическа индустрия е със 70% надолу. Тази година няма изгледи да се вдигне кой знае колко.

Отделно от това са всички тези глупости, че в театрите допреди 1 месец можело да има 50% заетост, а сега – можело, но само 30%. Тук бих казал - каква е разликата дали ще ви вкарат в клетка, в която има 50% гладни крокодили, или ще ви вкарат в същата клетка, в която има 30% гладни крокодили. Това са безсмислици“, посочи кандидатът за народен представител.

Какво още коментираха кандидатите за депутати от АБВ, очаквайте след малко!

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!