Водач на листата отново ще е Ивайло Мирчев

Ивайло Мирчев повежда листата на „Демократична България“ в Бургаско за втори път на изборите през юли. На второ място е Димитър Найденов, а на трето Даниела Божинова. Промените в бургаската листа са незначителни, коментира при регистрирането на партията в РИК-Бургас Найденов.

„Повтаряме априлския си подбор, който се оказа доста успешен. Имаме ясна заявка за три мандата. Това ни показват предварителните разчети. Надяваме се да оправдаем очакванията“, обяви вторият в листата.

По думите му кандидатите за народни представители ще заложат на по-позитивна кампания. „На фона на всички злоупотреби, които станаха обществено достояние, мога да кажа единствено, че всички наши данни, които изнасяхме през годините за Банка за развитие, за разпределянаето на обществени поръчки, се оказаха верни. Сега обаче станаха обществено достояние“, добави още Димитър Найденов.

И допълни: „Тази кампания ще бъде кампания с отправен поглед към бъдещето. Готови сме да споделим отговорността в бъдещо правителство, излъчено от парламентарно мнозинство на партиите на протеста“.