Кандидатите за депутати Антон Коджабашев и адв. Георги Сталев регистрираха листата за народни представители

Връщане на нормалността в държавата. Под това мото и с тази амбиция ще се впуснат кандидатите за депутати от АБВ-Бургас в битката за народни представители.

Неколкократният световен и европейски шампион по вдигане на тежести Антон Коджабашев и изтъкнатият юрист Георги Сталев от бургаската структура регистрираха по обед листата си в Районната избирателна комисия.

Живеем в лоши времена. В продължение на близо 11 години управляващите водят страната ни към дъното. Последните сме в Европа по почти всички показатели – здравеопазване, образование и много сфери на човешкия живот са в упадък”, коментира след регистрацията Антон Коджабашев.

Той не пропусна да отбележи критичната ситуация, пред която е бил изправен туризмът през изминалото лято.

„В Слънчев бряг 80 % не отвориха, а тези, които отвориха - загубиха. Тези, които не отвориха, фалираха. Знаете, че самолетните полети спряха. Тази година се говори за някакво развитие, но ние не сме оптимисти. Виждаме, че нещата даже се задълбочават и затъват. Има много други приоритети в Бургаска област, но в хода на кампанията ще дебатираме всичко”, категоричен бе водачът на листата Коджабашев.

Адв. Сталев не пожела да коментира колко народни представители очакват от АБВ-Бургас в новия парламент.

„Достатъчно хора има в България, които се упражняват на тази тема и ние не сме от тях. Ние ще проведем една позитивна и сериозна кампания, като наблегнем като приоритетите, които г-н Коджабашев вече изтъкна”, обясни вторият в листата Сталев.

Ето и пълната листа на АБВ-Бургас, с която партията ще се яви на предстоящите избори:

  1. Антон Коджабашев
  2. Георги Сталев
  3. Ирена Михайлова
  4. Камен Сейменлийски
  5. Силвия Лецковска
  6. Александър Стефанов
  7. Мехмед Мехмед
  8. Руска Стефанова
  9. Валя Георгиева