НФСБ представи току що кандидата си за кмет и кандидатите за общински съветници от Бургас, предаде репортер на Gramofona.com. Лидерът на партията Валери Симеонов каза пред журналисти, че той и колегите му издигат стойностни хора, на които бургазлии могат да се доверят.

„Хора дейни, които са се доказали във всяко едно отношение. В нашата листа няма да видите политически калинки“, обяви Симеонов. Кандидатът за кмет на Бургас от НФСБ е д-р Бойко Миразчийски. От 2017 год. той ръководи УМБАЛ – Бургас.

Според Симеонов Миразчийски притежава нужните качества, за да бъде достоен кмет на града, ако бъде избран. Той е и водач на листата за общински съветници. На второ място в листата на патриотите е директорът на РДНСК в Бургас Милен Ненчев, който е дипломиран инженер.

Третият в листата е младият бизнесмен Ивайло Вагенщайн. Преди да представи кандидатите, Валери Симеонов ясно подчерта, че от Националния фронт за спасение на България са се доказали в последните години при управлението на държавата. „Ние сме хора на действията, а не на приказките.“