Пълна подкрепа за нов мандат на настоящия кмет на Карнобат Георги Димитров обяви тази вечер пред стотици местни жители президентът /2002-2012 г/ Георги Първанов и основател на ПП АБВ. Той пристигна в града заедно с водача на листата на АБВ-Бургас Антон Коджабашев. Първанов излезе на голямата сцена пред читалище „Димитър Полянов”, за да обясни защо Димитров заслужава да продължи да стопанисва Карнобат в следващите четири години.

„Тук съм да дам ръка, рамо на моя добър приятел Георги Димитров. Аз много държа на нашето приятелство, защото имам същото отношение от страна на Георги, от страна на целия негов екип. Тук съм, защото ние сме съмишленици. Подчертавам това в днешно време, в което бездуховността и безидейността са погълнали всичко”, каза Първанов.

Той описа Димитров  като работещ, силен, успешен  и градивен кмет. „Скъпи приятели, бях казал преди време, че Карнобат е малката Виена, помните ли? Това е резултат от доброто, силното управление на Димитров. Той е градивният кмет, той е строителят на Карнобат и вие трябва да се радвате и да сте горди, че имате такъв кмет.

Малцина са в България, за които мога да го кажа. За един кмет няма нищо по-важно от това да къта общинските средства, които уви, твърде често са малко. Един кмет, който има сиромашки бюджет и е направил видимите неща, може само да бъде поздравен. Кметът Димитров е еднакво грижовен за всички-малкиите деца, младите, възрастните, работещите. Ето това е истинският кмет!”, сподели още Георги Първанов.

Той определи изминалата предизборна кампания като много мръсна, грозна, изпълнена с омраза и агресия. „Това е кампанията на победителя, а онези, които злобеят по ъглите и в социалните мрежи, са обречени”, каза още основателят на АБВ.

От своя страна Георги Димитров припомни, че дълго време се е колебаел дали да се кандидатира за следващ мандат.

„Мои приятели, съратници и хора, които стоят зад мен се събраха, направиха Инициативен комитет и ме предложиха, за да продължим заедно и да не пропуснем темпото на развитие на Карнобат”, обясни Димитров.

Той твърдо обяви, че мечтите и амбициите му занапред са да види Карнобат още по-красив.

„Искам да видя всички улици завършени, нови паркоместа, модерни кабинети в училищата, китни села, подобрена транспортна схема – всичко това ме накара да приема и да продължим. Имам силите, желанието, подготвен съм и за това приех. Уверявам ви, че заедно с моите приятели, общинска администрация и всички вас след 4 години ще направим община Карнобат и нашия град най-красивото местенце в Бургаска област”, обеща кандидатът за четвърти мандат Георги Димитров. 

Преди изказванията на политиците, карнобатлии изгледаха страхотен концерт с участието на местни фолклорни изпълнители и танцьори. На финал присъстващите станаха свидетели и на уникално огнено шоу.

На предстоящите местни избори ПП Алтернатива за българско възраждане /АБВ/ е под №14 в интегралната бюлетина.

Георги Димитров е под № 68 в интегралната бюлетина и е подкрепен от Местната Коалиция Алтернатива за Българско възраждане /АБВ/ и Обединен блок на труда лейбъристи /ОБТ/.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!