„Много хора от другите политически партии говорят само в бъдеще време. Аз искам да кажа, че АБВ говори и в минало, и в настояще време и не чак толкова много в бъдеще време. Нашата кампания ще бъде позитивна и не очаквайте реплики по адрес на другите опоненти.

 Ако има неща, които ни дразнят, разбира се, че няма да ги премълчим”. С тези думи водачът на листата за общински съветници в града от Алтернатива за българско възраждане  /АБВ/ Антон Коджабашев и екипът му откриха предизборната си шатра. Тя се намира в центъра на града, до символа на Бургас Часовника.

Коджабашев заяви, че от партията отдавна водят срещи с граждани по места и за тях предизборната кампания не започва отсега. По думите му Бургас се развива добре визуално, но икономически и в други аспекти, изостава.

„Откриваме шатрата със смесени чувства. АБВ ще се бори нещата, които куцат в Бургас, да бъдат поправени по най-добрия за гражданите начин”, обяви водачът на листата за общински съветници.

Коджабашев представи и част от екипа му от професионалисти. Сред тях са изявеният юрист и кандидат за кмет на Бургас адвокат Георги Сталев, икономическият експерт Александър Стефанов, педагогът Ирена Михайлов, консултантът Мартин Манолов, бизнесдамата Кристина Стамова. Сред приоритетите на всички са по-чист въздух в Бургас, подобряване на здравеопазването, спорта и образованието.

„Ние сме доста различни от всички останали партии, а очакванията ни са в новия Общински съвет да влязат 4,5 до 6 съветника”, прогнозира Коджабашев. Подкрепа към отбора на АБВ-Бургас даде и съпругата му Галина Коджабашева, която също присъства на откриването на шатрата.

На предстоящите местни избори ПП Алтернатива за българско възраждане /АБВ/ е под №14 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!