„Хората в Бургас искат промяна, сигурност, увереност, търсят качества като честност и доблест, отговорност”. С тези думи кандидатът за кмет на Бургас от Движение България на гражданите Живко Табаков закри символично тази вечер предизборната си кампания.

Табаков излезе на сцената на Операта в града с българското знаме в ръка и пред многобройната публика обяви, че е готов да ръководи Бургас заедно със своя силен отбор от кандидати за общински съветници.  

„Ние и нашата листа водихме единствената кампания, която се бори за промяна в Бургас. Ние се борим да сменим статуквото, управлението, наречено ГЕРБ и Димитър Николов. За миг не се поколебахме да кажем пред хората истината.

За миг не се поколебахме да изложим нашата визия за развитието на града. Ние извървяхме път, в който попитахме всички бургазлии, как си представят града вбъдеще през следващите четири, десет, двадесет години.  Нашите мерки са насочени от хората за хората”, каза кандидатът за кмет от ДБГ.

По думите на Табаков, в предизборната си кампания ГЕРБ за пореден път показали пред обществеността сгради, бетон, плочки, но не и нещо, насочено  към хората. „Проблемът е, че политиката, която се водеше през  последните 12 години, е политика, която не е насочена към хората”, допълни Табаков.

Той припомни как преди 4 години, когато се е явил като кандидат за съветник, хората не са вярвали в политиците и сами са давали предложения за развитието на Бургас.

„Това което днес ме кара да съм уверен, е че видях, че хората вярват в нас. За мен е много важно не само как съм влязъл в политиката, но и как ще изляза от нея”, заяви още Живко Табаков.

Той припомни пред бургазлии кои са едни от основните проблеми в града като обезлюдяването, липсата на работни места, липсата на увереност в самите хора.

„В рамките на 10 десет дни в центъра на Бургас затвориха 4 знакови заведения. Нека си припомним и снимките на празните улици и на това, че младите хора казват, че Бургас умира. Тук няма нощен живот. Градът е готов за промяна и Димитър Николов отива на балотаж”, категоричен бе кандидатът за кмет.

Движение България на гражданите закри кампанията си с постановката "Службогонци".

ПП „Движение България на гражданите” е под № 23 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!