Стотици бургазлии се събраха в „Меден рудник“, за да чуят най-добрите странджански изпълнители. Концертът, организиран от ГЕРБ – Бургас се превърна в истински празник на българщината, а най-нетърпеливите се хванаха на хорото още щом прозвуча първата песен в изпълнение на невероятната Жечка Сланинкова.

Жителите на най-големия бургаски комплекс имаха възможност да се срещнат и да разговарят лично с бургаските кандидати за Европейския парламент от ГЕРБ - Ивелина Василева и Жечо Станков.

„Благодаря ви за това, което успяхме да направим заедно с вас. В „Меден рудник“ през последните години беше направено много. Комплексът разцъфтя – инвестира се в зелени зони, в зони за децата ни, за спорт и забавление. Тук е и най-модерното училище не само в Бургас, но и в цялата страната“, коментира Ивелина Василева.

„Знаем, че ни предстои още много работа и дължим това на нашите съграждани“, допълни още Василева. Тя припомни, че политическата й кариера е започнала именно от Бургас, като част от екипа на кмета Димитър Николов.

„Моята кауза винаги е била Бургас. И като народен представител, и като заместник-министър, и като министър на околната среда и водите“, коментира още Ивелина Василева и допълни, че Бургас и регионът заслужават свой представител в европейските институции.