„Изборите в Бургас не са предрешени”, категорично заяви в Бургас президентът /2002-2012 г./ Георги Първанов и основател на АБВ. Той пристигна по обед на шатрата на партията, за да подкрепи силния отбор на АБВ в Бургас. Първанов се върна към далечната 2001 година и припомни как тогава всички мислили, че изборът на президент е предрешен.

„Аз обърнах мача и спечелих. Предрешени избори няма и това е важно не само заради промяната в Бургас, важно е заради промяната в държавата”, допълни основателят на АБВ.

Първанов каза още, че държавата вече десет годините е в застой и е време на хоризонта да се появят енергични, можещи, работещи хора, които да променят нещата в страната.

„Време е България да тръгне към по-добро, да догони другите европейски нации, както Апостолът ни го е завещал”, коментира още президентът.  

Първанов писа и отличен 6 на бургаската структура на АБВ. „Кампанията определено е по-добра, отколкото други кампании. Виждам, че има настроение, хъс и вярвам, че ще има един добър резултат на 27 октовмри”, подчерта Първанов.

Според него в отбора на АБВ-Бургас има не само доказани спортисти и шампиони, но и много успели хора във всички професии, някои от които вече са били в общинската власт. „Виждам и много млади хора, които имат бъдеще”, обясни още пред журналисти Георги Първанов.

Той обяви, че Бургас е един от любимите му градове и с радост би помагал с идеи и съвети при управлението на града, ако от партията успеят да излъчат съветници в следващия местен парламент.

Водачът на листата на Антон Коджабашев каза, че той и колегите му са водили изключително позитивна кампания.

„Казаха се много неща през последния един месец. На всисок глас обявихме кои сме и какво искаме да променим в града. Нека бургазлии ни подкрепят, защото ние сме хората, които наистина сме решени да направим положителна промяна в Бургас”, обяви легендарният щангист.

Минути след пристигането на президента, на шатрата в града се събраха десетки бургазлии, които искаха да поговорят с него. Те си направиха снимки за спомен, взеха и автографи от бившия държавен глава. Срещата между Първанов, колегите му и симпатизантите завърши с хоро в центъра на Бургас.

На предстоящите местни избори ПП Алтернатива за българско възраждане /АБВ/ е под №14 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!