Евелина Михалева е част от ГЕРБ от самото учредяване на партията и е двигател на структурата на ЖЕНИ ГЕРБ. Със своя хъс за работа и  амбиции Бургас да се превръща във все по-добро място за живее, тя участва в листата на кандидатите за общински съветници на предстоящите избори на 27 октомври.

Смята, че жените по нищо не отстъпват на мъжете както в политиката, така и в различните сфери на работа и ръководни позиции. Евелина Михалева припознава като лично свои каузи удължаването на летния сезон, по-добрата поддръжка и организация на транспорта в Бургас, както и привличането на инвестиции в общината.

„Ще работя за моя Бургас, за да продължи да се развива като още по- привлекателно място за бизнес инвестиции. Това ще е един от начините децата ни да се върнат в Бургас, да намерят тук своята професионална реализация и да създадат свои семейства“, категорична е Ева, както я наричат приятелите й.   

„Туризмът също е отрасъл, който, благодарение на добрата досега работа на кмета Николов и неговия екип, продължава да разгръща потенциала си. Имам много идеи за удължаване на туристическият сезон – една от посоките е организирането на фестивали и конгреси. Друга възможност е с организирането на срещи на велолюбители и любители на ретро автомобили от цялата страна, а защо не и от чужбина“, посочва Михалева като основни каузи, към които е насочила вниманието си.

„Дълги години работя в транспортния бранш и съвсем естествено професионално ме интересува организацията на движение, както и пътната инфраструктура в Бургас. Изграждат се много пътни връзки и нови участъци от пътната мрежа, но трябва и да се контролира за тяхната правилна експлоатация – претоварване, отводняване и поддържане на ясна маркировка“.  

Кандидатът за общински съветник от ГЕРБ си поставя за приоритет и работа за навременна и достъпна информираност на гражданите на Бургас. Те трябва да своевременно и бързо да научават всички нови възможности къде и как да попълнят необходимите документи за различни дейности.

„Аз избрах да живея, да работя, да обичам в Бургас и вярвам, че когато сърцето бие с бургаски ритъм, всичко може да стане по- красиво за нас“, споделя Евелина Михалева.