Кандидатът за кмет на община Несебър от ПП ГЕРБ Атанас Терзиев откри предизборната си кампания в центъра на морския град с рок концерт. Терзиев обяви пред съгражданите си тази вечер, че е готов да управлява морската община отговорно и с хъс.

„Да, аз искам да стана кмет на община Несебър. Ние можем да се развиваме в бъдеще по-добре и да бъдем първи“, обяви Терзиев. Той посочи, че сред приоритетите му са образованието, инфраструктурата и целогодишната заетост. Кандидатът за кмет е категоричен, че ще направи всичко възможно да задържи децата в Несебър. Едно от неговите предложения за развитието на морската община е да създадено общинско предприятие, което да набира работници след летния сезон.

Терзиев обяви още, че има силите и уменията да работи много и да помага на всеки. Категорична подкрепа за Атанас Терзиев тази вечер обяви и досегашният кмет на Бургас и зам.-председател на ПП ГЕРБ  Димитър Николов. Той определи Терзиев като модерен, иновативен и като „човек, в който гори огън“.

Подкрепата си за Атанас Терзиев дават трите политически сили – ПП Море, НФСБ и Воля. Говорителят на партия Море Драгомир Попов обяви, че промяната в Несебър е крайно необходима и човекът, който може да я направи е Атанас Терзиев. Областният председател на ГЕРБ Димитър Бойчев с тревога съобщи, че в последните години Несебър е изостанал много като град.

„За мен той трябва да мине на по-друга скорост на развитие“, обяви Бойчев. Водач на листата НА ГЕРБ за общински съветници е изп. директор на „Слънчев бряг“ АД Златко Димитров, а за бъдещия местен парламент ще се борят общо 22-ма кандидати. Златко Димитров определи листата като силна, със силни кандидати, силни идеи и силни партньори.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!