35-годишен мъж уби 14 членове на собственото си семейство, включително осем деца, с касапски нож. Трагедията се разиграла край Мумбай, съобщава „Индиън експрес”, пише Блиц.

„Нападателят, Хаснин Ануар Уерекар се е обесил, след като прерязал гърлата на членовете на цялото му семейство, включително родителите му”, обясни говорител на полицията.

Според първоначалната информация, семейството се събрало за празник и останало да нощува в къщата. Убийствата са извършени между 2.00 и 2.30 часа през нощта. Мъжът залостил вратите на жилището и прерязал гърлата на роднините си, докато те спели. Сред тях имало 4-годишно дете. Освен децата си, Уерекар заклал жена си, трите си сестри и собствените си родители.

Една от сестрите на Уерекар се събудила и изкрещяла за помощ, след като той се опитал да пререже гърлото й. Роднини и съседи чули виковете и разбили решетката на прозорец, за да влязат в къщата. В този момент пристигнал и първият полицейски патрул. Сестрата е единствената оцеляла от касапницата. Тя е настанена в болница с наранявания.

Случаят се разследва, като към момента няма никакво обяснение за агресията на мъжа. Уерекар работил в частна компания като експерт-счетоводител.