Zandra е родена в Бургас. От малка мечтае за музика и голяма сцена. Завършва Английската гимназия в града и заминава за Америка, където учи Театрално изкуство и Бизнес. След дълги години зад Океана решава да се завърне в България, защото получава предложение от музикален продуцент. Първата си официална песен издава през 2010 година. Следват множество други, като последното видео на изпълнителката е с участието на един от най-популярните български актьори Башар Рахал. След появата на клипа, телефонът на Zandra прегря от обаждания затова има ли връзка бургазлийката с Рахал. Помогнаха или навредиха на Zandra снимките й с актьора? Влюбена ли е в него тя? Интервю на Gramofona.com с изпълнителката.

Zandra, най-новото ти видео, в което участва Башар Рахал, разбуни духовете. Какво толкова се случи, че медиите все още продължават да пишат за вас?

-  Снимахме видео/бел.ред. усмихва се/.

Има толкова много млади и красиви актьори, защо точно покани за снимки Башар Рахал?

-  За първи път го видях през 2010 година когато се прибрах от Щатите. В него има харизма и излъчване, което се откроява. Красотата и популярността не са важни, не са основата. Те са резултатът, в него има магия, а оттам тръгва всичко. От тогава искам да работя с него. Щастлива съм и съм много благодарна, че имах възможността да създам парченце изкуство с него, което ще остане завинаги някъде там в историята.

За първи път ли те намесват в подобен скандал, че си любовница на женен мъж?

- За първи път стига до мен нещо подобно.

Всичко ли написано за теб и Башар Рахал изчете?

- Не/бел.ред. смее се/

Защо?

- Не съм се интересувала от това какво се пише и говори. Не го намирам за важно.

Кое най-много от написаното те шашна?

- Не се шашкам от такива неща.

Имате ли наистина връзка с Рахал?

- Личният живот е личен.

Влюбена ли си?

- Доста личен въпрос, но да.

Споделена ли е любовта ти?

- Да, от години.

В клипа, в който участва Башар си освободена, сексапилна, страстна. Само зад камерите ли си такава или този образ е и във връзките ти?

- В клипа разказваме история.

Каква е тази история?

- Ако се вслушате в текста на песента ще разберете, че това е история от живота. Историята на двама души, които в реалния живот може би имат връзка с други хора, но изпитват неописуема страст един към друг и думите са излишни, защото всичко е ясно. Песента разказва за това, което се случва когато тази страст не може вече да се контролира.

Успешно ли бе за теб новото видео?

- Успех за мен е фактът, че съм реализирала този продукт.

 Ще ни изненадаш ли с нова песен?

- Да, подготвям снимките на новото си видео.