Стоян Георгиев е организатор на мащабните изложения „За Туризма от А до Я” и „Ауто Експо и Мебел Експо Бургас”, които години наред събират стотици фирми от цялата страна по родното Черноморие. Отсега той  и екипът му се подготвят за поредния мащабен форум, който ще се състои в сърцето на Бургас. Повече за предстоящото изложение „Ауто Експо Бургас” 2021 г. в интервюто на Грамофона нюз.

След месец очакваме в Бургас да започне голямо автомобилно изложение. С какво ще изненадате морските хора този път?

Автомобилното изложение „Ауто Експо Бургас” 2021 г. се завръща с пълна сила в Бургас. Датите на провеждането му са 7, 8, 9 и 10.10.2021 г. Досега то беше на Флората, но тази година с моя екип решихме да го направим на площад „Тройката”, пред „Триа сити център”. Мястото е доста широко, а и през него преминава много голям брой хора. Всички те ще имат възможност да разгледат автомобилите, с които фирмите ще участват.

Изминалите автомобилни изложения, които организирахте, бяха само по два дни, а предстоящото ще е четири. Защо решихте да го удължите?

Идеята ни е хората да имат възможност да разгледат всичко от четирите дни, когато те пожелаят. Предишни години автомобилните изложния бяха само два дни и сякаш времето не стигаше за клиентите, които отсъстваха през това време. Те просто нямаха възможността да дойдат, разгледат, тестват автомобил, който са си харесали.

А защо на Тройката?

От година на година се опитваме да разширим формата на изложението. Досега го организирахме на алеята пред Флора Бургас, но сега отправихме поглед точно към сърцето на града. Още отсега интересът към изложението е много голям и очаквам доста фирми да се включат.

Правим го през октомври, защото сезонът вече ще е приключил, а и тази година той беше много силен за туризма. Хората от бранша ще са успели да си вземат глътка въздух и със сигурност ще имат нужда да пазаруват коли, за да обновят автомобилните си паркове.

Какви автомобили ще видим?

Изложението ще покаже нови, лизингови и употребявани леки и лекотоварни превозни средства, пикапи, ванове, бусове, автобуси, мотоциклети, скутери, велосипеди, електромобили и други автомобили с бизнес функции в помощ на туристическия бранш.

Посетителите ще могат да видят още малки и компактни за града, широки и удобни за семейството автомобили и супер спортни коли. Легендата в автомобилния спорт Стоян Апостолов ще представи на бургазлии употребявани автомобили.

Ще могат ли посетителите да изпробват автомобилите по време на изложението?

По време на „Ауто Експо Бургас” 2021г. всички ще имат възможност да се възползват от тест драйв, както и от възможност да подпишат договор за покупко-продажба по време на самото изложение, възползвайки се от обявените промоции.

Изложението е подходящо за бизнес срещи и голям избор на различни видове автомобили. И тази година наши традиционни партньори са от „Мазда”, „Дженеръс Ауто”, Съюз на собствениците Слънчев бряг и клуб на хотелиера – Несебър.

За повече подробности към предстоящото изложение вижте във фейсбук страницата „Ауто Експо Бургас” 2021г. Можете да се обадите и на тел: 0899/901968, Стоян Георгиев.