От 2 юли, в продължение на близо 6 месеца, новините и актуалните предавания на телевизията ще се излъчват от временни сетове…

В изцяло ново, ултра модерно студио влизат новините и делничните актуални предавания на bTV, за да приближат още повече събитията от България и света до зрителите и потребителите на btvnovinite.bg. Това е най-мащабният технологичен проект на bTV от създаването на телевизията през 2000 г. и ще бъде финализиран до края на 2018 година. От новото студио водещите и репортерите на bTV ще представят новинарското съдържание с най-голям зрителски интерес и доверие у нас по още по-динамичен, модерен и достъпен начин, със средствата на последните технологични иновации в областта на телевизията в световен мащаб.

Докато проектът „ново студио“ бъде финализиран, от 2 юли новинарските емисии на bTV и предаванията „Тази сутрин“, „Лице в лице“ и „Преди обед“ ще продължат да представят цялостната картина около най-значимите и важни теми и събития от временни сетове.

Топ водещите на bTV ще влязат в изцяло нови студиа  до края на годината, за да представят актуалните новини с още повече иновативни средства и решения, освен добавената реалност, 360-градусовите видеа, 3D проектирането и HD качеството, които вече завоюваха признанието на bTV Новините като най-високотехнологичната редакция в България.

„Със значителните инвестиции в нюзрума на bTV Media Group правим следващата важна стъпка в мисията ни да въвеждаме световните ТВ тенденции и последните иновации на пазара в България, в полза на зрителите и потребителите на всички наши платформи”, коментира Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

Повече детайли за проекта разкри Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV Media Group в „Тази сутрин“. Вижте интервюто му тук  >> https://goo.gl/dWdJup

#КъмНовотоСтудио