Когато с никакъв опит и много ентусиазъм през 2000г. създадохме Мусала Софт, виждахме малкия си офис в София като врата към света. Светът ни обаче се оказа голям, така че София порасна, добавихме Бургас, Русе и Скопие. Тези четири локации са физически местата за колаборация, където са концентрирани мусаленските професионализъм, опит, култура и дух. Нашите места. Сърцето на компанията е там, където работим и се забавляваме, учим и обменяме знания, празнуваме успехите, преодоляваме трудности и правим добрини. Това е мястото, където е всеки един мусаленец – в офиса, у дома или където и да е.

През 2020г.  „прерязваме лентата“  на новия офис на Мусала Софт - Светът. Обявявайки уверено светът за нашия нов офис, правим еволюционна крачка напред, зад която стоят години подготовка.

Основополагащ и най-ценен е начина на мислене в Мусала Софт - на „граждани на света“, на професионалисти, които имат самочувствието да преодоляват технологични проблеми и да довеждат до успешен край бизнес предизвикателства на всички континенти. Сигурно стъпваме върху процес, организация, ИТ инфраструктура адекватни за ситуацията, в която сме. Каквато и да е тя. Затова и с голяма част от клиентите ни, сред които IBM, VMware, SAP, Deutsche Telekom, Commerzbank, BMW, Perkin Elmer, ни свързват 10+ години успешен бизнес. Продължаваме да развиваме индустриалната и технологична експертиза, разработвайки решения в IoT, BigData, интеграция в облака, изкуствен интелект и добавена реалност, автономни автомобили, умни домове. Заедно „с“ и „за“ клиенти по целия свят.

Продължаваме вдъхновено да следваме ценностите и принципите си, с нови идеи за новото заедно.  Благодарение на устойчиво поведение и иновационни подходи към хора, клиенти, процеси, влизаме подготвени в „новата (не)нормалност“.  В началото на пандемията за един работен ден се трансформирахме в режим „работа от вкъщи“, а ежедневно преминаваме заедно през предизвикателствата -  баланс в организиране на работно и лично време и пространство в различни конфигурации – голямо семейство, уединено кътче, деца, домашни любимци или ремонт при съседите. Поддържаме заедно култура на непрекъснато учене и самоусъвършенстване, споделяме помежду си полезни книги, хобита, свободно време - знаем, че научавайки всеки ден по нещо ново, ще се чувстваме добре, смислено.

Новото време промени динамиката със служители, клиенти и партньори на Мусала Софт. Но в резултат от правилна стратегия през годините – непрекъснато надграждане на фирмена култура, правилен подбор на служители, клиенти и партньори, изградени процеси и много други „тайни съставки“, към които като добавим и малко късмет – продължаваме да вървим напред и нагоре. През 2020 продължаваме да привличаме нови клиенти, текущите се разшириха както технологично, така и в екипен мащаб. Очакваме да приключим финансово годината с над 20% ръст. И с нов офис.

Станете част от нас. Join us from #anywhere!