Сватба след интернет запознанство в Skype издържа само два дни до развода в Русе, пише Днес.бг. Районният съд разтрогна брака, след като съпругът подал иск да прекрати формалната връзка.

Булката пък заминала при майка си в Гърция и така и не оспорила решението му, защото също не виждала смисъл в неконсумираното съжителство. Тя трябва да плати 25 лева държавна такса по делото.

Двамата вече разделени младоженци се запознали във видеочата преди две години и половина. Жената работела в Гърция, но склонила да се видят с новия й приятел в русенското Ново село. Любовта им от пръв поглед пламнала неудържимо и след три месеца двамата решили да се оженят.  Щастието на новото семейство било крехко като брака им, пише "Труд". Два дни след сватбата младоженците се скарали непоправимо. Булката си хванала нещата, зарязала съпруга си, а той пък решил да вземе нещата в свои ръце и веднага отишъл в съда.
Това не е единствената любовна драма, която стига до Темида в крайдунавския град.

Закани във Facebook, прераснали в саморазправа, донесоха общо 2000 лв. глоба и обезщетение на пребит мъж от ревнивец. След жалба окръжният съд намали наполовина наказанието на виновника от районните магистрати.

До мелето се стигнало, след като младежът започнал да сипе закани във Facebook към новия приятел на бившето му гадже. Той пък се засегнал, че така се злепоставя приятелката му. Двамата се уговорили да се видят на четири очи и срещата прераснала в бой пред очите на минувачи.

Отхвърленият любовник отмъстил с юмруци и ритници на съперника си, който потърсил правата си в съда.

Снимка: www.vesti.bg