Георги Вълев, който преди три години по време на избори предложи брак на своята любима си в село Зидарово, днес официално й каза „Да“. Теодора Иванова също не се поколеба и гордо се врече в любов на любимия си мъж. През април 2021 г. тяхната история обиколи медиите в страната, тъй като Вълев падна на колене и предложи брак на Иванова в изборния ден за 45-о НС.

Нестандартното предложение се състоя в една от секциите в созополското село Зидарово, където влюбените гълъбчета бяха членове.

Днес официалната церемония по бракосъчетанието се състоя под зоркото око на кумовете, Христо Бардуков и неговата любима Екатерина Бучинска.

Младоженците избраха изключително оригинални тоалети, а именно да бъдат с български носии.

„Мило семейство Вълеви, нека любовта ви бъде достойна за роман на Арлекин, и минавайки през неизбежните житейски бури, бързо да бъдете огрявани от слънчевите лъчи на любовта, които да ви карат да се усмихвате и да продължавате с борда крачка хванати ръка за ръка през житейските и незнайни пътища.

Мило семейство с моята любима ви пожелаваме много любов, споделеност, внуци и правнуци и никога да не забравяте, че няма по големи от Бога и от Хляба и че той живота няма втора серия. Във вашата серия главните герои сте само и единствено вие!“, им пожела и кумът Христо Бардуков, който е кмет на село Зидарово.