Жители на Равадиново получиха пакети с хранителни продукти. Помощите бяха раздадени от кмета Тихомир Янакиев, зам.-кмета Тодор Дамянов, кмета на селото - Иван Пазвантов и общинския съветник Димитринка Господинова.

Храната е закупена с част от средствата, постъпили в дарителската сметка, за да бъдат подпомогнати най-нуждаещите се и засегнати от кризата COVID-19 в цялата община.

Хранителните пакети съдържат брашно, олио, ориз, леща, скумрия консерва, макарони и брошура с важна информация относно опазване на здравето и горещи телефони, свързани с коронавирус.

Желаещите да получат хранителен пакет могат да подават заявления в Центъра за административно и информационно обслужване /фронт-офис/ на Община Созопол или в кметствата по населени места, както и на е-mail: obshtina@sozopol.bg и чрез лицензиран пощенски оператор.

Всяко домакинство може да получи по един пакет хранителни продукти, като изискванията са лицата да са с адресна регистрация по постоянен или настоящ адрес на територията на община Созопол и да отговарят на поне един от посочените в декларацията критерии.

Заявление-декларация може да изтеглите от сайта на Община Созопол - www.sozopol.bg

А ако искате да подкрепите инициативата, можете да го направите през дарителската сметка на Общината:

Дарителска сметка

IBAN: BG54CECB97908479962602

Банков код: CECBBGSF

Централна Кооперативна Банка

Код за вид плащане 445100

Основание: Дарение за COVID-19