Журналистът и PR Габриела Гоцкова и музикалният продуцент Антон Иванов скрепиха дългогодишната си любов с брак. Цели седем години, след като съдбата ги среща в бургаската телевизия RN, двамата се престрашиха да си кажат заветното „Да“ и да минат под венчилото.

В съботния следобед на 20 юли Габи и Антон сключиха църковен брак в бургаския храм „Св. Богородица“, след което сватбата продължи в известен ресторант в Крайморие. Булката със своята снежнобяла рокля блестеше като принцеса от приказките, младоженецът до нея бдеше като истински рицар над своята любима.

А кой ще командва вкъщи? Отговорът на този въпрос, който близките на младоженците знаят отдавна, беше потвърден и от разчупването на питката – по-голямото парче откъсна Габи, да му мисли Антон :)

Менчето с водата пък предрече, че първото им дете ще бъде момиче. Такова е и желанието на младоженеца, остава да видим дали това ще се сбъдне.

С дейното участие на кумовете Димитър и Ралица Стаматови бяха изпълнени всички традиционни ритуали за една българска сватба. Тържественият момент беше подплатен с богата музикална програма, като глас в рап ритъм извиси и самият младоженец. Тук имаше и една много приятна изненада – на сцената се появи участникът в последното издание на „Гласът на България“ Николай Воденичаров-Никеца. С китара в ръце той изпя няколко световни рок хита в неговия си стил, оприличаван от много специалисти на нещо средно между Мик Джагър, Стивън Тайлър и Робърт Плант.

Редакцията на Gramofona.com честити на новото семейство Иванови и му пожелава щастлив живот до дълбоки старини!