Отпиваш сутрешното си кафе, поглеждаш през прозореца на новия си офис и се потапяш във внушителна гледка – безкрайното синьо море. Това изживяване е реалност за служителите на Съдърланд в Бургас.

В началото на октомври Съдърланд, глобалният лидер в трансформация на бизнес процеси, се премести в нов офис в Бургас. Домът на един от водещите работодатели в България в морския град е с прекрасна гледка към морето и се намира в непосредствена близост до центъра на града и пристанището - район, известен като бързоразвиваща се и престижна бизнес зона сред зеленина.

Както във всеки свой офис в страната, и тук Съдърланд се е погрижил за удобството и комфорта на своите служители. Но това далеч не е всичко – освен прекрасна локация, атрактивно месечно възнагражение и страхотните социални придобивки, компанията осигурява на екипа си и богат социален пакет, включващ ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, спортни карти, отстъпки в различни магазини и ресторанти.

За да направи атмосферата още по-страхотна, Съдърланд организира разнообразни тиймбилдинги, партита, празненства и социални инициативи, които превръщат всеки служител на компанията в част от едно голямо семейство.

Тази година Съдърланд празнува 5 години присъствие в Бургас. От 2014 г. насам офисът в морския град се е разрастнал до над 350 служители, като екипът от професионалисти обслужва клиенти за пет различни проекта.

Ако и ти искаш да станеш част от тази вълнуваща работна атмосфера, виж всички отворени позиции на Съдърланд в Бургас ТУК.