Близки, приятели и роднини на трагично загиналите Нури Хюсеин и неговите деца Джелил и Айфер  се събират в момента в Айтос, предава репортер на Gramofon.com.

Родителите на младия мъж – Хюсеин и Гюлсюм също са тук и не спират да плачат, държейки в ръцете си снимка на любимите им син и невръстни внуци.

„Нашият живот вече е почернен, нека животите на други семейства не се почернят“, призоваха смазаните от мъка родители. Тяхна близка постоянно е до тях и мокри с вода възрастната жена, за да не й прилошава.

След минути на мястото на тежката катастрофа, при която загинаха Нури и двете му деца започва протест. В него се включват не само жители на община Айтос, но и хора от Руенско.

Всички се готвят да блокират пътя. Хората искат да се изгради обходен път, за да се изтегли тежкият трафик от Айтос. Мястото, на което загинаха Нури и невръстните Джелил и Айфер е изключително проблемно.

Тук често стават инциденти и то с тирове. Миналата година при подобна катастрофа млада жена изгоря в автомобила си. Очаквайте подробности.