Невиждан отлив на пристанището в Созопол, лодки останаха на камъните, вместо във водата е най-четената информация за 2022 година в новинарския сайт Gramofona.com.

„Морето на пристанището в Созопол се отдръпна с близо метър и остави част от лодките на камъните. Рибарите признаха, че подобно нещо досега не са виждали. Отливът е бил около половин час, по време на ураганната буря, която връхлетя Южното Черноморие. След това водата се е върнала.“, този разказ на журналиста Женя Петкова.

Инцидентите също имат челни позиции в класацията на най-четените новини на Gramofona.com. Статистиката сочи, че читателите на сайта са съпричастни с нуждаещите се от помощ, затова сред най-четените новини се нарежда апелът на Стойко Сакалиев.

Голям интерес предизвика и сватбата на депутат в поморийското село Страцин, любовната история предизвика интереса на десетки хиляди читатели на Gramofona.com.

Личните истории на освободения от бургаския затвор Деян Димитров и красивата полицайка Камелия Станева също са сред най-четените за 2022 година, разказани от журналиста Мануела Янева.

Любопитните и забавни новини също са търсени от последователите на Gramofona.com. Десетки хиляди прочитания има новината за рекламния червен диван, който два пъти беше прибиран като отпадък от бургаска спирка.

За какво искате да четете на страниците на новинарския сайт Gramofona.com през 2023 година? Очакваме вашите идеи, предложения и съкровени желания на електронната ни поща: gramofona.com@abv.bg