От няколко дни в бургаското село Константиново цари еуфория заради късметлийката, спечелила 1 000 000 лева от лотарията. Щастливка да грабне огромната сума пари е 47-годишната Екатерина Димитрова. Жената изтеглила печелившия билет от хранителен магазин в селото, от който пазарувала редовно.

Заради  успеха й, масово в Константиново започнали да купуват и търкат билети, разказа пред Грамофона нюз кметският наместник на населеното място Вяра Стойкова.

„Всички сме много радостни заедно със семейството на Димитрова. Цялото село е превъзбудено от новината за печалбата”, допълни Стойкова.

Екатерина и съпругът й заживели в Константиново преди 3 години. Закупили си имот и си построили китна къща. Двамата развиват успешно семеен бизнес, разказа още Стойкова.

„Никога не са имали проблеми с други жители от селото. Екатерина е много възпитана дама, много приветлива жена. Уважават се много с всички от селото”, каза с умиление кметският наместник.

В момента късметлийката е в столицата, за да получи чека със спечелената сума. В Константиново очакват с нетърпение Екатерина, за да я поздравят. В селото задружно от години живеят около 300 души, допълни още Вяра Стойкова.