Вече са ясни победителите в две от 4-те категории на конкурса за талантливи деца „Galleria търси млади таланти“. Призьорите по пеене и театрално майсторство са бургаски възпитаници.

Въпреки интереса на кандидати от различни части на региона, големите победители в категории Пеене и Театрално майсторство на “Galleria търси млади таланти“ са Доника Стратиева от Гимназия за романски езици „Г.С.Раковски" и Теодор Каракачанов от Национално училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров“ - гр.Бургас. Те спечелиха доверието на журито по време на финалите тази събота- 2 април, със своите качества, подготовка и сценична изява.

„Децата бяха изключително талантливи. Организаторите подариха на всички нас от журиращия екип невероятно преживяване, за което сме благодарни. Беше удоволствие да гледаме и слушаме изпълненията на бъдещите артисти, които, надявам се, ще прославят Бургас“, не скри вълнението си Кина Христова, изявен културен деец и член на журито.

Финалите на последните 2 категории - Mузикален инструмент и Изобразително изкуство - ще се проведат идната събота, 9 април, от 14:00ч. в Mall Galleria.