Магазинът, който се намира на ул. „Проф. Яким Якимов“ №17 в Бургас, ще бъде затворен за посетители във вторник и сряда следващата седмица (14 и 15 май) и ще отвори отново в четвъртък (16 май). За всички свои клиенти магазинът е подготвил и специален подарък – за всяка покупка в него тази събота (11 май) те ще получат талон за 5% отстъпка. Талоните ще важат еднократно за покупки в другите обекти на веригата в град Бургас на 14 и 15 май.

 

Промените имат за цел да осигурят по-добро потребителско изживяване за потребителите, като направят пазаруването още по-удобно и лесно. Предлагайки разнообразна гама от продукти с оптимално съотношение качество-цена, съчетана с новата по-лесна и по-удобна подредба на магазините, Лидл България помага на клиентите си да пестят средства и време при осигуряването на качествени продукти за своето семейство. Основните акценти при реновирането на обектите са по-модерна визия, повече простор и комфорт за клиентите и служителите, както и използването на най-съвременна техника и оборудване. Едно от улесненията, например, е извеждането на традиционно силни стокови категории в предната част на магазина - така Мениджър Свежест ще посрещне клиентите с разнообразие от качествени плодове и зеленчуци редом с вкусния хляб „От фурната на Лидл“ и прясното месо.

 

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 30 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 95 магазина в 47 града и близо 2700 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки.