Популярният бургаски бохем Тома Талепов порасна с още една година и днес празнува рожден ден. „49 години не е малко време, за което преживях доста неща. От днес нататък си пожелавам единствено здраве”, заяви пред Грамофона нюз Тома.

Той винаги е обичал да каза, че е айляк човек, има готин нрав, обича живота и не харесва кавгите. Талепов ще празнува довечера в любим ресторант в София, където купонът ще е макс. Гости на рожденика ще бъдат най-близките му хора.  

През годините бургазлията нашумя с участията си в различни развлекателни тв предавания като „Фермата” и „Смени жената”. От тази година Тома започна да се занимава и с благотворителност. По Великден той и няколко приятели раздадоха стотици козунаци и яйца на пенсионери и храмове в областта.

Култовият бургазлия обещава да купонясва умерено и да внимава с емоциите. Преди малко повече от година Тома прекара тежък инсулт, след който изпадна за кратко в кома. От деня на възстановяването си той се разхожда всеки ден на морето и запечатва редовно моментите от втория си живот.