ИНФОРМАЦИЯ
за възможност за работа на различни специалисти в Германия

Агенцията по заетостта организира провеждане на интервютата за набиране на персонал за германската фирма Unique Personalservice GmbH.

Търсят се лица със следните специалности:

             Електротехник;

             Техник на прецизна техника;

             Специалист газова техника и санитарни съоръжения;

             Индустриален електротехник;

             Механик на камиони;

             Технолог в производството на мляко и млечни продукти;

             Заварчик (WIG), заварчик MIG/MAG;

             Работник металообработване;

             Мотокарист;

             Товарачи на багаж на летище;

             Помощник в производство;

Кандидатите трябва да владеят разговорен немски език на добро ниво; да имат опит по длъжността, за която се явяват на интервю; да разполагат със сертификати за придобити квалификации по професията. Заплащането на специалистите варира според професията и се определя на базата на колективни договори.

Интервютата с кандидатите ще се проведат в гр. Бургас на

08.03.2016 г. (вторник) от 10.00 часа в „Кариерен център” на

ул. "Патриарх Евтимий" № 35А (до пожарната).

ВАЖНО! Кандидатите трябва да подадат документи предварително по електронна поща на EURES съветника Маргарита Алтънова на следния електронен адрес: M.Altanova@az.government.bg.

Unique Personalservice GmbH е една от най-големите агенции за временна заетост с 40-годишен опит за трудово посредничество в Германия с над 80 филиала в цялата страна и дава възможност на търсещите работа да получат достъп до предприятия в цяла Германия. В резултат на професионализма си, фирма Unique Personalservice GmbH е удостоена с наградата „Tоп фирма в областта на човешките ресурси 2015“.

Повече информация за събитието, както и за документите за кандидатстване може да се открие на сайта http://www.eures.bg, в рубриката „Новини”, а детайлна информация за конкретните оферти - в рубриката „Работни места”.