Деян Димитров е строителен предприемач от Българово и кандидат за депутат от коалиция ГЕРБ – СДС. Като представител на бизнеса той е категоричен, че знае и може да помогне за развитието на региона. Това е и една от причините да се включи в настоящата предизборна кампания, разказа Димитров пред Gramofona.com. Като един от основните приоритети, които си поставя е осигуряването на работа в малките населени места.

Самият той е работодател и развива бизнеса си в малък град, за това знае колко е важно това. Признава, че негови служители са го мотивирали да се кандидатира за Народното събрание.

„Ръководя големи групи от хора, които ме подкрепиха да участвам в изборите и да защитавам техните искания. Моята цел е да представлявам хората и да работя за тях. Искам те да знаят, че гласът им ще бъде чут“, разказва Диян Димитров.

Самият той често помага на свои съграждани. Двама студенти от Българово в момента следват в университет с подкрепата на Димитров. „Знам, че след като завършат, те ще останат да работят и да се развиват тук, което е прекрасно“, коментира предприемачът.

Признава, че е помагал и ще продължи да подкрепя и различни пенсионерски клубове. Правил го е далеч преди старта на предизборната кампания и със сигурност ще продължи и след това.