Мъжът има нужда от изкуствена челюст и му трябват 22 000 лева

Десета трудна година за Свилен Върбанов от Свети Влас. Мъжът чува страшната диагноза рак на езика и животът му се преобръща на 360 градуса. Днес в редакционната поща на Грамофона нюз пристигна писмо от Върбанов, в което той моли за помощ. За мъжа е необходима изкуствена челюст, за да може да говори и да се храни нормално.

„След като чух ужасната диагноза, последва операция, дълга битка и слава на Бога ракът беше победен. От проведеното ми лечение - лъчетерапия, с течение на времето развих остеомиелит и остеонекроза. Долната ми челюст постепенно изгни и се разпадна. Животът ми се превърна в пълен кошмар. Ям само течна храна, трудно говоря, не мога да затварям устата си. Крия се от деца, и възрастни, за да не ги плаша”, разказва мъжът.

Интервенцията струва 22 000 лева, която сума обаче е непосилна за Свилен и семейството му.

„Мили хора! Мечтая отново да се храня и говоря нормално. Мечтая да изляза спокойно сред Вас. Да мога отново да целувам любимата си и да започна пак да работя, като нормален човек.

 Мечтая да се върна в живота! Мили хора, моля Ви, помогнете! Само Вие можете да върнете усмивката на лицето ми и радостта в сърцето ми. Приемете моята искрена благодарност. Бъдете здрави и бог да Ви благослови! Благодаря Ви!”, пише до медията ни още Върбанов.   

Който иска може да помогне на Свилен, може да го направи на посочената по-долу банкова сметка:

Дарителска сметка:

Уни Кредит Булбанк

BIC UNCRBGSF

IBAN сметка BG 73UNCR70001524319612

Свилен Петров Върбанов

Тел. за контакт 0899/284034